Højtryksrensning / rengøring​

Montage.dk er nu begyndt at levere højtryksrensning / rengøring. Vi rengører fliser, gulve, vægge, riste, facader eller hvad der kunne trænge til en rengøring.

Har du maler værksted?
Det er specielt nyttigt, hvis du har malerværksted. Daglig brug kan fylde gulve og riste med flere centimer tykke lag tørret maling. Det der ville være næsten umuligt at fjerne, kan vi klare relativt nemt med en højtryksrensning.

Om højtryksrenseren
Vi gør brug af en Dynajet 500 til vores opgaver. Højtryksrenseren har et tryk på 500 bar, og har mulighed for at rense med 95 grader varmt vand. Det varme vand gør den specielt egnet, til at fjerne alt fra indgroet snavs til maling rester.

Service aftale
Vi tilbyder også halv eller hel årlige service aftaler, så der altid ser rent og lækkert ud i din virksomhed.

Service i hele landet
Højtryksrenseren vejer 1,6 tons, men heldigvis er den med hjul. Derfor kan vi levere højtryksrensning i hele Danmark! Så kontakt os nu, for at få en højtryksrensning forbi din virksomhed, eller hvis du har spørgsmål!

Rengøring af gulve og riste
Galleri

Billederne viser eksempler på riste med tykke lag rester af maling. Resultatet som ses på billederne ville være næsten umulige at opnå, men med et tryk på 500 bar og 95 grader varmt vand, bliver resterne fjernet med relativ lethed. Vi siger relativ lethed, da det høje tryk kræver man står imod for ikke at vælte bagover fra det høje tryk.