Om os

logo

Montage.dk startede i 2015 med at montere kabiner og ventilation. Ejer Brian Jul Jensen har 30 års erfaring med sprøjtekabiner og ventilation, hvilket har gjort at Montage.dk, er blevet eksperter på området.

Produkter og services

Vi udfører sprøjtekabiner, tørrekabiner, malerværksted, ventilation, indsugning, udsugning, sandblæsningsanlæg, undervognscentre, højtrysksrensning og har desuden service aftaler, på alt hvad vi laver. – Gå til produkter og services

Mission

Vi leverer, monterer, udvider og vedligeholder diverse kabiner og ventilation. Vi sætter ære i at kunne bidrage med velfungerende produkter, hvor indeklimaet og sikkerheden for hver enkel medarbejder, er top prioritet. Vi lever højt på at tingene skal gøres rigtigt første gang og høj kunde tilfredshed. Vi er stolte af vores produkter og tilbyder derfor services, til at vedligeholde vores produkter, så de har så mange års levetid som muligt, og altid fungerer optimalt.

Vision

Vi vil gerne være kendte for at være den mest troværdige montage samarbejdspartner i Danmark. Vi stræber efter at Montage.dk skal være et synonym for kvalitet, troværdig, stolthed og pålidelighed.

Mød teamet

Eksperter i sprøjtekabiner og ventilation

Brian Jul Jensen

Brian Jul Jensen

Indehaver

person

Thomas

Montør

person

Morten

Montør

person

William

Montør

alex

Alex

Projektleder

Har du spørgsmål til vores produkter eller services, kan du altid kontakte os, så besvarer vi dine spørgsmål bedst muligt. Vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave er det heller ikke noget problem, her er vi til at snakke med.