Sandblæsningsanlæg

Vi leverer og monterer sandblæsningsanlæg i hele Danmark. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Sandblæsning bliver blandt andet anvendt til at fjerne rust, gammel maling og glødeskaller. – Youtube video

Vi leverer og monterer sandblæsningsanlæg med ventilation. Sammen finder vi ud af, hvor stor kabinen skal være, hvordan det skal monteres og hvilke sikkerheds foranstaltninger der skal foretages.

Hvordan fungerer det?

Ved hjælp af højt lufttryk, accelereres et blæsemiddel, som fjerner blandt andet rust. Det minder om højtryksrensning, men mere groft, som to typer sandpapir. Blæsemidlet kan blandt andet være kvartsand, stålgrit, korund eller glasperler, afhængigt af hvad der fungerer bedst til opgaven.

Hvor kan det bruges?

Som sagt bruges det til at fjerne rust og glødeskaller, men kan også bruges til beton. Det kan være der skal fjernes rust fra dele på en bil, et skib, eller en støtte bjælke, som skal friskes op. Specielt glødeskaller kræver grundig sandblæsning for at løsne sig, så stålet kan behandles. Selve kabinen kan vi levere til indendørs, eller udendørs brug, alt efter hvor det er mest praktisk for dig.

Vedligeholdelse?

Vi tilbyder serviceaftaler, hvor vi kan komme forbi et par gange om året, og kontrollere din sandblæsnings kabine samt udstyr. Du kan se mere om vores serviceaftaler her

Empty modern office