Undervognscentre

Få et komplet undervognscenter

Vi leverer og monterer komplette undervognscentre. Vi bygger op fra bunden, udvider, ændrer eller reparerer undervognscentre, alt efter dine krav og specifikationer.

Vi leverer og monterer ventilation med ind og udsugning, malerværksted og kabiner i alle størrelser, så det passer til dine behov. Ventilation Ventilation er yderst nødvendig for indeklimaet, både med og uden kemikalier. Udstødningsgasser, kemikalier og andre gasser kræver udsugning, mens der på samme tid skal tilføjes frisk luft med en indblæsning. Selv i små kontorer kan der være konsekvenser ved dårligt indeklima, det er derfor ekstra nødvendigt, når man arbejder med farlige gasser. Men bare rolig, vi gennemgår det hele, og sørger for at du får en ventilation, der passer til din arbejdsplads. Service aftale Hvis du vil være sikker på, at dit undervognscenter fungerer og overholder sikkerhedskravene over årene, kan du få en service aftale.

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

service
ATEX sikkerheds krav Vores produkt løsninger overholder ATEX og andre sikkerhedskrav. Når vi kommer ud for at finde ud af en løsning til dig, undersøger vi også, om andre krav om sikkerheden bliver opfyldt ved en montering. Sammen finder vi en løsning, der er sikker, og overholder alle love og krav.